הגיע הזמן להפסיק לקטר, לרטון, להתאכזב ולהתייאש. בקרבות האחרונות הפסדנו, אך אל לנו לשכוח שהיו גם קרבות בהם נצחנו כשהחרב היתה מונחת על צווארנו (רמת הגולן, 98% מיש"ע שברק רצה למסור, ישובים כמו מגרון, מאחזים כמו מצפה אסף ועוד). לא נאמר "היה לא תהיה", אך גם לא נתייאש ונוותר מראש!
נפסיק את עמדת המגננה של רק להגן על הישובים שיש, ונצא עם עמדה ברורה מדוע יש לכבוש את כל חלקי ארץ ישראל השלמה! להם יש 21 מדינות ולנו רק מולדת אחת שניתנה לנו ע"י בורא העולם!
הצטרפו עכשיו לתא כתום! אנא, גם מי מכם שבעבר נרשמו בכל מיני רשימות, הרשמו כאן מחדש על מנת להקל עלינו, שנוכל ליצור רשימה מסודרת אחת. אנא השתדלו למלא את כל הפרטים! (הפרטים שימולאו ישמרו חסויים במערכת).
הצטרף בתאריך: 29/03/2005 ב- 02:47:51 הודעות: 3071 מיקום: אוניברסיטת יהודה ושומרון - אריאל
נשלח: 23/03/2006 ב- 13:52:46 כותרת הודעה:
שאלה טובה!
יש היום מעל 1200 רשומים לאתר, והמטרה שרוב הרשומים הללו גם יהיו פעילים!
ברגע שנדע מי לומד איפה, ויהיו לנו נתונים נוספים כמו טלפונים, אימיילים וכו' נוכל לממש את הפוטנציטל הזה...
מספרי תעודת הזהות יעזרו למנוע כפילויות של רישום אותם אנשים פעמיים (כגון אם שם המשפחה שונה אחרי חתונה)
מטרה נוספת היא להפסיק את רשימת הרשומים הפקטיביים, שמנצלים את הזהות הבדויה לצורכי פרסום או לצורכי סיכסוך עם גולשים אחרים _________________ עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה!
הבעיה שהוא מפחד מדרך קצרה ולכן הדרך ארוכה...
נשלח: 31/03/2006 ב- 19:31:13 כותרת הודעה: אני מקווה מאד שזה מאובטח..
אני מקווה מאד שזה מאובטח ולא פרוץ כי אלה פרטים איישים ובאמת מיליתי הכל.. שלא יעשה בזה שימוש לרעה.. _________________ אין לי ארץ אחרת, גם אם אדמתי בוערת.
הצטרף בתאריך: 29/03/2005 ב- 02:47:51 הודעות: 3071 מיקום: אוניברסיטת יהודה ושומרון - אריאל
נשלח: 01/04/2006 ב- 20:27:14 כותרת הודעה:
עשיתי כמיטב יכולתי לאבטח את הפרטים, וחוצמזה לא אמורה להיות סיבה מיוחדת להאקרים לפרוץ. אין שם מס' כרטיסי אשראי, ולעמות זאת ת"ז של כל תושבי הארץ ניתן היום לדעת בעזרת תוכנות פשוטות שמופצות בכל התוכנות לשיתוף קבצים _________________ עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה!
הבעיה שהוא מפחד מדרך קצרה ולכן הדרך ארוכה...
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע למשאלים בפורום זה